Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
مورخه 13 اسفند ماه 1401 کمیته آموزش و باز آموزی با حضور ریاست مرکز بهداشت دکتر قره نقدهی به عنوان رئیس کمیته و سایر اعضای کمیته در محل سالن کنفرانس آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
دکتر قره نقدهی ابتدا در مورد اهمیت انجام صحیح و دقیق نیازسنجی آموزشی برای برنامه ریزی آموزشی سال ۱۴۰۲ مطالبی ارائه داد.
در ادامه زهرا بقالی مدیر آموزشگاه بهورزی نیز به عنوان دبیر کمیته آموزش ، در مورد اهداف انجام نیازسنجی ، اصول نیازسنجی ، الگوهای مورد استفاده در نیازسنجی توضیح داده و نسبت به تکمیل صحیح و با دقت فرم PDP،فرم شماره «ب»،فرم شماره «۴»تاکید و سپس گزارش اجمالی از عملکرد آموزشی مرکز بهداشت در سال ۱۴۰۱ برای اعضای کمیته ارائه داد.
در پایان در مورد روشهای تسهیلگری در تدریس،و روشهای توانمندی مدرسین کارگاههای آموزشی توضیحاتی توسط مربیان آموزشگاه بهورزی داده شد.
.jpg)
.jpg)
